onsdag 27. juni 2007

MUDPIT...

”Man må ikke bli stressa på festival vettu!” Christian (26) står i søledammen slash flyktningeleiren slash hengemyra, eller som man også kan kalle den; camp C. Her ligger et tykt lag med gjørme etter gårsdagens mange regnskyll, og flere har flyttet teltet sitt bort fra dumpa. Noen få, derimot, som Christian, er igjen. Han har glemt gummistøvler, liggeunderlag og har valgt seg den mest uheldige teltplassen på hele festivalen. Likevel prøver han å fortelle oss at stemningen er god, og synes ikke man skal stresse på grunn av et døgn med kontinuerlig regn.
Flere andre tviholder på at humøret er på topp, selv om alle vi møter står og vasker telt og andre eiendeler med våtservietter og liknende, eller tørker klær. Noen sorterer også ut sine tørre eiendeler, en enkel jobb, i og med at alt er vått. De som påstår at dette er ”litt av sjarmen” overbeviser ikke oss.
Det er derfor vi smiler litt når vi møter Jahn Oscar (18). Han er godt nede i sin 5. øl for dagen, og som han sier det selv, ”Man må jo drikke på for å kunne se positivt på den dritten her”.
Da vi begynte å skrive denne saken skulle vi si at det nå er deilig opphold og at alt er krem, men nå begynte det visst å regne igjen. Æsj.

Ingen kommentarer: